U subotu 30.05.2015. godine od 11.00h -13.00h u ulici Ilije Garašanina broj 22 kod Palilulske pijace Lions Club Beograd organizuje akciju prikupljanja elektronskog I električnog otpada u humanitarne svrhe u saradnji sa Udruženjem Reciklera Srbije i SET Reciklažom iz Beograda.

2009_nursing_01Pozivamo vas da donesete manji elektronski i električni otpad (mikser, toster, fen, pegla, telefon, kompjuter itd.) kao i ceduljice na kojima će biti napisana adresa i broj telefona gde se nalazi gabaritan elektronski i električni otpad (frižider,zamrzivač, šporet,itd.), a koji će naš član SET Reciklaža iz Beograda preuzeti i otkupljivati po važećem cenovniku i izdavati potvrde, kako bi pomogli akciji obezbeđenja terapijskih pomagala za slabovide blizance Ružicu i Živka Stepanović iz Vitkovca kod Kraljeva.
U nedelju 31.05.2015. godine od 16-19 h u okviru manifestacije Baby Exit koja se održava na Petrovaradinskoj tvđavi u Novom Sadu, Udruženje Reciklera Srbije će se zajedno sa svojim članom JUGO-IMPEX E.E.R.reciklaža iz Niša, pridružiti humanitarnoj akciji Lions Club-a Mileva Marić Ajnštajn iz Novog Sada, koja je već u toku, a u cilju obezbeđenja konja za rekreativno i terapijsko jahanje za decu iz Doma „Veternik“.
Pozivamo vas da donesete manji elektronski i električni otpad (mikser, toster, fen, pegla, telefon, kompjuter itd.) kao i ceduljice na kojima će biti napisana adresa i broj telefona gde se nalazi gabaritan elektronski i električni otpad (frižider,zamrzivač, šporet,itd.), a koji će naš član JUGO-IMPEX E.E.R reciklaža iz Niša preuzeti i otkupljivati po važećem cenovniku i izdavati potvrde, kako bi pomogli akciji obezbeđenja konja za rekreativno i terapijsko jahanje.
Molimo Vas da pozovete što veći broj prijatelja i poznanika da se pridruže našim akcijama.

Written by sineza.rs