Druga međunarodna naučna studentska konferencija zaštite životne sredine FISEC16 održaće se od 18. do 22. maja 2016. godine u Studentskom kulturnom centru u Beogradu.

Udruženje RIO je novembra 2014. godine organizovalo prvi ovakav skup u regionu, sa nazivom Prva međunarodna naučna studentska konferencija zaštite životne sredine FISEC14 u prostorijama Rektorata Novosadskog Univerziteta.

Na skupu je prisustvovalo preko 250 učesnika iz regiona gde je prezentovano 50 naučnih radova. Održavanje konferencije su podržali Američka ambasada, Veolia Water and Technologies, Hemofarm, Legend, Pokrajinski sekretarijat, UNS i mnogi drugi. Više detalja možete videti na linku: uzzs-rio.com/galerija.html

Ove godine Konferencija se realizuje u saradnji sa Centrom za promociju nauke, Beogradskom otvorenom školom, Centrom za unapređenje životne sredine, Udruženjem Green Link, Studentskom asocijacijom Šumarskog fakulteta, Organizacijom srpskih studenata u inostranstvu, a organizatori očekuju oko 400 studenata i mladih iz regiona.

Više informacija možete pronaći na sajtu organizatora: www.uzzs-rio.com

fisec16 1

konf 2

Written by sineza.rs