izbor-za-najlepsu-skulpturu-od-limenkiU Delta Sitiju su svečano predstavljeni pobednici za najlepšu skulpturu od limenki u okviru konkursa Apatinske pivare “Reciklirajte i vi“. Predstavljene su skulpture studenata fakulteta primenjenih umetnosti koji su svoje radove izložili u atrijumu Delta Sitija, a prolaznici su glasali i odabrali najlepšu.

“Svaki put se trudimo da pokrenemo nešto novo, a ideja za ovaj konkurs je bila da pokažemo građanima kako i umetnost može biti jedan od načina da se upotrebi reciklažni materijal”, rekla je Sanja Ivanš, PR menadžer Apatinske pivare.

Organizovanjem konkursa Apatinska pivara još jednom želi da ukaže na značaj reciklaže, a akciju „Reciklirajte i vi“ organizuje već šest godina za redom.

Pobednike su proglasili Sanja Ivanš, PR menadžerka Apatinske pivare i Marko Lađušić, prodekan Fakulteta primenjenih umetnosti.

Pobednici ovogodišnjeg konkursa su Ana Marija Spasenović, Jelena Dunđerović, Aleksandar Ćulibrk, Dunja Kostić koji su ovu skulpturu pravili tri dana.

Izvor: Blic

Written by sineza.rs